Opdræt mm. | | | Foder | | | Arv og farvelære | | | Varieteterne | | | Sygdomme | | | Bøger | | | Historie | | | Selskabsundulater | | | Brugernes ord | | | Politik og teknik | | | Forsiden |
Hej Dina.Jeg kogte et æg,pillede skallen af og hakkede det i små stykker.Så lagde jeg det ind i buret på en lille underkop.Det syntes jeg var det nemmeste når man nu skal fjerne det igen for natten.
Hilsen Junie:)
Hei!
Jeg koker egg til mine av og til. Det er bra for dem spesielt under vekst, hekking og ved fjærfelling.
Det er viktig at egget er hardkokt, hele 18 minutter koker jeg dem. Jeg hakker det i småstykker med skall og det hele, det gir kalk og gode proteiner. Så blander jeg også revet gulrot eller hakket broccoli i, og serverer det i en skål oppå buret.
Etter noen timer fjerner jeg så restene, fordi dette er ferskfòr som ikke skal stå for lenge.
Håper du kan bruke mitt råd!
Hilsen Anne
Jeg maser det kogte æg, med en gaffel, med skald og det hele og blander noget brødkrumme og fiskeolie i.
Hej.
Hvor tit skal eller må de få æg??
Hilsen TullePigen
hej tulle pigen. jeg giver vore det ca. en gang om ugen da det er ret fedende
Dina
Undulatsiderne ejes og drives af Palle Frejvald.
Gengivelse af tekst og billeder er kun tilladt efter skriftlig tilladelse!
Sophie Wahlund har översatt texterna till svenska.
© Copyright 1998 - 2024